PU Varaždinska

Zbog tjedna mobilnosti dio ulica sutra u Ludbregu privremeno zatvoren

Objavljeno: 20.09.2023. 08:02

Zadnja izmjena: 20.09.2023. 08:03

Iz Policijske uprave Varaždinske najavljuju da će sutra privremeno biti zatvorene neke ulice u Ludbregu zbog obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti.

Kako navode iz PU Varaždinske, u četvrtak od 9 do 18 sati, privremeno će se zatvoriti za promet vozila: Ulica M. Gupca, Trg Svetog Trojstva od ulice M. Gupca do ulice A. Stepinca tj. do raskrižja s ulicom K. F. Kuharića, dio Trga Svetog Trojstva od ulice M. Marulića.

Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenih ulica, promet će se odvijati obilaznim pravcima, napominju iz PU Varaždinske.

Iz Grada Ludbrega, pak, navode da će se priključit obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti programom "Vratimo ulice ljudima". Program će se održati u četvrtak od 11 sati. Sve do 15 sati na Trgu Svetog Trojstva nakon pozdravnih govora održavat će se prometne radionice za djecu, a na štandovima će se posjetitelji moći detaljnije upoznati s održivom mobilnošću. Od 16 do 18 sati u prostoru Centra za kulturu i informiranje održat će se tribina "Održive ulice, trgovi i promet ludbreškog kraja", najavljuju iz Ludbrega.

Komentari