brojni gosti

Jučer svečano obilježen Dan 4. mjesnog odbora - najvećeg i najbrojnijeg u Varaždinu

Objavljeno: 20.09.2017. 12:53

Zadnja izmjena: 20.09.2017. 12:56

Jučer je u prostorijama 4. mjesnog odbora Grada Varaždina održana svečanost povodom Dana mjesnog odbora, na kojoj su uz župana Čačića i zamjenika gradonačelnika Avara prisustvovali brojni ugledni gosti.

Svečanost su otvorili učenici 6. osnovne škole recitacijama i prigodnim glazbenim programom. Učenici nižih razreda 6. osnovne škole u prijepodnevnim satima su u prostorijama škole održali izložbu pod nazivom "Naš kvart". Prisutnima se na dolasku zahvalio predsjednik 4. mjesnog odbora Stjepan Lončar, izjavivši da će u svom mandatu nastojati ispuniti sve zahtjeve i potrebe ovog najvećeg i najbrojnijeg mjesnog odbora.

S obzirom na to da se Dan 4. mjesnog odbora poklapa sa velikim danom i za Grad Varaždin i Varaždinsku županiju, Danom oslobođenja Grada Varaždina i Danom branitelja Varaždinske županije koji se slavi 22. rujna, prisutnima se obratio i župan Čačić.

- Pobjeda u Varaždinu jedna je od najvažnijih pobjeda u Domovinskom ratu. Svi građani koji su branili Varaždin u tim važnim danima na svojim leđima iznijeli su ovu važnu pobjedu i doprinos Republici Hrvatskoj. - naglasio je Čačić. 

Komentari