Čelnici Grada Lepoglave uputili čestitke učiteljima

Objavljeno: 06.10.2015. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Lepoglava

Na Dan učitelja čelni su ljudi Grada Lepoglave posjetili učitelje u sve tri osnovne škole na gradskom području čestitavši im, uz zahvalu za trud koji ulažu u obrazovanje mladih, njihov Dan.

- Obrazovanje mladih izuzetno je važno, kako za njih same tako i za zajednicu čijem će razvoju, znanjem koje usvajaju zahvaljujući stručnosti i trudu vas učitelja, doprinijeti u budućnosti – istaknuo je gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić tijekom posjete učiteljima u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi, uručivši učiteljima prigodne poklone..

Grad Lepoglava u poboljšanje školskog standarda, u sve tri škole na gradskom području, ulaže godišnje više od 300 tisuća kuna financirajući školske izvan nastavne aktivnosti, poticanje izvrsnosti, školsku kuhinju i razne školske projekte, čime doprinosi boljem standardu škola.
Dan učitelja, ispred Grada Lepoglave, učiteljima u OŠ Izidora Poljaka u Višnjici i OŠ Ivana Rangera u Kamenici čestitao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Čestitke za Dan učitelja uputili su i odgajateljima u dječjim vrtićima u Lepoglavi i Žarovnici koji također sudjeluju u obrazovanju najmlađih žitelja grada Lepoglave.

Komentari