Spot Cold Snap-a uvršten na MTV ljestvicu najboljih spotova!

Objavljeno: 18.01.2011. 10:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Facebook

Video spot "Bongo Bong" varaždinskog groove metal benda Cold Snap uvršten je na MTV ljestvicu 20 najboljih video spotova iz cijele regije!

- Presretni smo jer nam se trud isplatio. Dugo smo se borili da naš spot dođe na tu ljestvicu jer smatramo da je kvalitetan i da bi se mogao svidjeti ljudima - rekao nam je frontmen Cold Snap-a Jan Kerekeš dodavši da njihovim ambicijama tu nije kraj.

- Naš album će 25. siječnja biti izdan i za američko tržište i naš promotor u Sjedinjenim američkim državama radi na tome da i američki MTV uvrsti naš spot u svoj program. To bi puno značilo za našu karijeru - rekao nam je Kerekeš.

Video spot "Bongo Bong" režirao je mladi redatelj Goran Rukavina, a snimljen je ni manje ni više u Dravskoj šumi! Riječ je o metal obradi hita Manu Chaoa i prvom singlu s novog albuma "Cold Snapa" nazvanog "Perfection" koji je izdala ugledna njemačka izdavačka kuća "MIG Music".

Iz kluba obožavatelja Cold Snap-a pozivaju sve varaždince da nastave glasati za "Bongo Bong" na regionalnom MTV-u kako bi spot još više napredovao na ljestvici i imao još više prikazivanja.

Glasati možete ovdje:

http://www.mtv.com.hr/top-liste/domacica
http://www.mtv.si/lestvice/domacica
http://www.mtv.rs/top-liste/domacica

Spot možete pogledati ovdje:

Komentari