keks pay

Foto - Varaždinci od sada mogu besplatno plaćati račune gradskim tvrtkama

Za korištenje KEKS Pay usluge potrebno je na mobitelu instalirati besplatnu aplikaciju te u opciji 'KEKS Pay režije'...
Objavljeno: 17.10.2022. 11:05

Zadnja izmjena: 17.10.2022. 11:21

Građanima Varaždina se po novome omogućava besplatno plaćanje računa varaždinskim komunalnim tvrtkama putem aplikacije i usluge KEKS Pay.

Uslugu KEKS Pay predstavili su gradonačelnik Neven Bosilj i predsjednik Uprave Erste banke Christiph Schoefboeck, a usluga je dostupna svim građanima neovisno o banci u kojoj imaju račun te na ovaj način mogu plaćati gradsku komunalnu naknadu, vodne usluge, odvoz komunalnog otpada te grobnu naknadu.

- Uvjeren sam da će većina građana prihvatiti takav moderan sustav plaćanja režija putem aplikacije KEKS Pay na pametnim telefonima. To će svakako pridonijeti većem redu i povećanju naplativosti računa. Varaždinska gradska uprava i dalje će ići u korak s vremenom i digitalizirati svoje poslovanje u cilju olakšavanja svakodnevnih obaveza naših građana  rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Kako koristiti

Za korištenje KEKS Pay usluge potrebno je na mobitelu instalirati besplatnu aplikaciju te u opciji 'KEKS Pay režije' odabrati izdavatelja računa čije redovite račune ili uplatnice želite primati u KEKS Pay. Nakon jednostavne aktivacije potrebno je unijeti broj svoje kartice s koje će korisnik ubuduće plaćati račune. Korisnicima ove usluge računi ne stižu na kućnu adresu već ih primaju digitalno i u PDF formatu.

Komentari