kratko i jednoglasno

Grad Ivanec odobrio kanalizaciju u Bedencu - još se taji ime švicarskog investitora u industrijskoj zoni

Objavljeno: 15.09.2016. 20:26

Zadnja izmjena: 16.09.2016. 15:22

U svega 25 minuta Gradsko je vijeće Ivanca odradilo svoju 27. sjednicu i na njemu jednoglasno donijelo odluku o suglasnosti Ivkom vodama d.o.o. za projekt ulaganja u izgradnju kanalizacije u naselju Bedenec.

Iako je to bila najavljena kao jedina tema, ipak je u zadnji čas dodana još jedna točka, a ticala se popravka tehničke greške u prostornom planu. Taj sitni propust morao se pod hitno ispraviti kako bi se uopće moglo omogućiti investitorima ulaganja u prostor (konkretno se radi o Poslovnoj zoni Ivanec). Nakon obrazloženja danog vijećnicima i ova je točka izglasana jednoglasno.

Batinić: 'Ne mogu reći ime investitora'

Unutar aktualnog sata saznali smo da još nema ništa od izgradnje autobusnih stajališta u Gornjem i Donjem Jerovcu. Postoje imovinsko-pravni problemi sa zemljištem, a dodatno otežava i činjenica da Županija više ne pomaže izgradnju stajališta.

Nakon sjednice upitali smo gradonačelnika Batinića o kojem se točno investitoru radi koji bi ušao u takozvanu greenfield investiciju na području Industrijske zone Ivanec. Dobili smo odgovor da se iz etičkih razloga ne ide u javnost s imenom, iako se zna da se radi o švicarskoj tvrtki.

>> Asfaltiranje ceste u Industrijskoj zoni Ivanec priprema je za dolazak stranog ulagača

 

Komentari