Obavijest

HZMO poziva na savjetovanje sve koji imaju pitanja u vezi mirovina iz Austrije

Objavljeno: 06.09.2023. 08:31

Zadnja izmjena: 06.09.2023. 08:31

Foto: Ilustracija

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Austrije Pensionsversicherungsanstalt organizira u Varaždinu međunarodne savjetodavne dane za osiguranike koji su zaposleni odnosno samozaposleni ili su bili zaposleni u Austriji. 

HZMO tako poziva sve zainteresirane osiguranike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanje prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te dobiti informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate mirovine iz Austrije. U Varaždinu  će se sajetovanje održati 14. rujna, od 9 do 13 sati u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20c.

Zainteresirani mogu svoj termin za sudjelovanje na savjetodavnim danima  dogovoriti putem telefona 042/398-056 ili e-poštom: [email protected], a na savjetovanje je potrebno donijeti dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu, navode iz HZMO-a.

Komentari