javno savjetovanje

I vi možete dati prijedlog kako će se zvati nove ulice u Varaždinu, Jalkovcu i Kućan Marofu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.09.2022. 17:14

Zadnja izmjena: 01.09.2022. 17:15

Foto: ilustracija

U razdoblju od 1. rujna 2022. do 1. listopada 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Odlukom o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Razlozi donošenja akta su potreba imenovanja novoizgrađenih i neimenovanih ulica prema prijedlogu Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Varaždina i mišljenju Povjerenstva za standardizaciju geografskih imena Republike Hrvatske.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 1. listopada 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

 

Komentari