Ne znaš što kroz ljeto? Centar za mlade Grada Varaždina traži volontere!

Objavljeno: 05.06.2015. 09:03

Zadnja izmjena: 16.03.2016. 14:55

Foto: Ilustracija

Centar za mlade Grada Varaždina VAKUUM traži volontere, mlade stručne osobe za održavanje prostora i povremene sitne popravke.

Kako su objavili na svojoj Facebook stranici, poziv je upućen onima koji ovog ljeta nemaju planova, a željni su novih prijateljstava i iskustva.

- Što mislite o tome da vam ponudimo priliku da koristite svoja znanja, možda ih i proširite nekim korisnim vještinama kao što su javni nastup, prezentacija, marketinške aktivnosti, računalni dizajn, pisanje projekata, itd.? Što ako vam upravo sada pružamo priliku da se kreativno izražavate na sve načine na koje to možete zamisliti (plešete, pjevate, slikate, izrađujete namještaj, glumite)? Što ako ovog ljeta dobijete priliku da radite s ljudima koji imaju iskustva sa svime što vas možda tek čeka? Što ako ćete imati priliku saznati za stvari za koje niste ni znali da postoje - objavili su na svojim stranicama.

Sve podatke zainteresirani mogu dobiti na emailu [email protected] ili slanjem poruke na njihovu Facebook stranicu.

- Volonteri će imati priliku vidjeti kako se stvara, kako djeluje te s kime sve surađuje jedna udruga. Imamo velike planove za vas i nas preko ljeta - poručili su iz Centra.

Komentari