Nove besplatne radionice za nezaposlene u varaždinskom CISOK-u

Objavljeno: 13.11.2014. 11:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - arhiva eVaraždin

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin i u drugoj polovici studenog pripremio je nove radionice i predavanja nezaposlene osobe i tražitelje zaposlenja.

U utorak, 18. studenog, s početkom u 13:00 sati, održat će se radionica "Moj Europass životopis". Na ovoj radionici svi zainteresirani dobit će konkretne uspute o ispunjavanju Europass životopisa, kao i priliku da na licu mjesta sastave svoj Europass životopis.  

Radionica "Životopis po želji poslodavca" održat će se 20. studenog u 13:00 sati. Zainteresirani za ovu radionicu moći će doznati što poslodavci žele vidjeti u primljenom životopisu, uz prikaz najčešćih pogrešaka u pisanju životopisa te savjete kako ih izbjeći, a moći će i sastaviti vlastiti životopis uz stručnu pomoć savjetnica CISOK-a.

"Najčešća pitanja na razgovoru za posao" naziv je radionice koja će se održati 25. studenog u 13:00 sati. Radionica je namijenjena svim građanima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao. Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja poslodavci obično postavljaju na razgovoru za posao te će uz stručnu pomoć moći pripremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

Informatička podrška korisnicima CISOK-a održava se svakodnevno, uz prethodnu najavu, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima. Korisnici na ovim radionicama uče o osnovama rada na računalu kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao. Radionica se održava četiri uzastopna dana po 2 sata dnevno.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijaviti se možete na broj telefona 042 302 179, e-mail: [email protected] ili osobno na adresi CISOK-a Varaždin - Ulica Ivana Kukuljevića 12. Radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

Komentari