novoselec odgovorio

Novoselec: ''Tko o čemu, Paljak o nogometu i to u Sračincu! Da nije žalosno, bilo bi smiješno''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.11.2018. 12:05

Zadnja izmjena: 28.11.2018. 12:19

Načelnik Sračinca Božidar Novoselec priopćenjem je odgovorio dožupanu Tomislavu Paljaku vezano za izjavu koja se tiče formiranja nove škole nogometa u Sračincu pošto se Sračinec kao jedina Općina nije uključila u nogometne centre koje osnovao Županijski nogometni savez.

<< Evo kako dožupan Tomislav Paljak i tajnik ŽNS-a Ivan Novak komentiraju novoformiranu školu nogometa u Sračincu >>

Podsjetimo, Paljak je rekao kako načelnik Novoselec tjera neku svoju priču te kako su ''sulude izjave da su milijuni uloženi da bi se igralo u Sračincu''. S druge strane, kako tvrdi načelnik Novoselec, općina Sračinec ima najkvalitetnije uvjete za seniorski nogomet, a i za školu nogometa mlađih kategorija, a spomenu je i kako posjeduju 2 nogometna terena čime ne raspolažu mnogi klubovi nacionalnog ranga natjecanja.

Kako je nabrojao Novoselec, između ostalog, izdvojili su oko 2 milijuna kuna za centralnu svlačionicu s popratnim prostorima za različite vrste sportova, 300 tisućuka kuna dali su za preuređenje stare svlačionice, 700 tisuća kuna koštala je investicija u ostale sportske sadržaje: asfaltirano malonogometno igralište, košarkaško igralište, teniski tereni. Kako je rekao načelnik, uz sve navedeno prisutni su i troškovi redovnih održavanja, režijski troškovi i mnogi nespomenuti troškovi .

- Tko o čemu, Paljak o nogometu i to u Sračincu! Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Navedeni iznosi govore sami za sebe. Pametnome dovoljno, a onome tko misli drugačije, vrata Općine i nogometnih klubova su otvorena. Dožupanu Paljaku poručio bih da se pokrije po ušima i da, ukoliko želi nešto komentirati, neka se najprije informira jer mu funkcija koju obnaša to i nalaže - za kraj je poručio Novoselec. 

Komentari