Od sutra u prodaji ulaznice za koncert Miše Kovača

Objavljeno: 09.03.2011. 13:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: evz

Početkom travnja, točnije 09.04. u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održat će se koncertni spektakl humanitarnog karaktera živuće legende hrvatske estradne scene Mate Miše Kovača pod nazivom Svi pjevaju, svi pomažu.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača na sceni je dugi niz godina. Iako je prošle godine, kako je sam izjavio, izdao svoj posljednji album i najavio kraj karijere, još će nas jednom podsjetiti na sve svoje stare i nove hitove.

"Najviše piva popije se na Mišinom koncertu"

- Koncert Miše Kovača bio je prvi veliki koncert u varaždinskoj sportskoj dvorani i zasad ga nitko nije uspio nadmašiti, ni količinom popijenog piva, niti brojem prodanih ulaznica – rekao je predstavljajući koncert upravitelj Gradske sportske dvorane Neven Buljan.

Istaknuo je kako se zato nada da će i ovaj koncert biti tako dobro posjećen kao posljednji, tim više što je humanitarnog karaktera.

Naime, od svake prodane ulaznice izdvojit će se 10 kuna za kupnju neurofeedback uređaja za Opću bolnicu Varaždin.

Od svake ulaznice 10 kuna za kupnju neurofeedback uređaja

- Neurofeedback je medicinski uređaj čiji se rad bazira na praćenju električne aktivnosti mozga (EEG-a) i davanju povratne informacije (feedback). Riječ je o metodi koja „uči“ mozak kako da poboljša vlastito funkcioniranje. Uređaj omogućava tretman djece sa simptomima autizma te je kao takav poželjan u terapiji i donosi izvanredne rezultate - objasnio je ravnatelj varaždinske Opće bolnice Dubravko Tršinski.

Dodao je kako se osim autizma, ovim uređajem može liječiti cijela grupa poremećaja ponašanja, poput poremećaja pažnje, koncentracije, percepcije i drugih.

- Varaždinska Opća bolnica dosad nije raspolagala sa takvim uređajem, a u Zagrebu se na pregled čekalo godinama – dodao je Tršinski te istaknuo kako u bolnici već postoji kvalificirana liječnica koja će početi raditi s neurofeedback uređajem čim bude kupljen.

Inače, procijenjena vrijednost uređaja iznosi 55.000 kuna, a 13.000 kuna već je prikupljeno pojedinačnim donacijama.

Ulaznice od sutra u prodaji

Prodaja ulaznica počinje 10. ožujka, a svi zainteresirani moći će ih kupiti po cijeni od 80 kuna za parter i 90 za tribine, dok će za VIP ulaznice izdvojiti 250 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznica će biti 90 kuna za parter i 100 kuna za tribine.

Komentari