Komunalni problem

Reformisti 4. mjesnog ogranka Varaždin apeliraju na nesigurnosti u Vidovečkoj ul. i Ul. Antuna Handžića

Objavljeno: 12.08.2016. 18:33

Zadnja izmjena: 12.08.2016. 18:34

Foto: Reformisti - GO Varaždin

Reformisti 4. mjesnog ogranka Varaždin upozoravaju na komunalne probleme u svom mjesnom odboru. Također, apeliraju na Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam za rješavanjem jer, kažu, problemi utječu na sigurnost građana.

Raskrižje Križanićeve i Vidovečke ulice predstavlja veliki problem građanima IV. mjesnog odbora, ističu Reformisti, jer na ulazu u Vidovečku ulicu ne postoji nikakav pješački prijelaz, a samim time ugrožena je sigurnost pješaka. Problem je i tome što, napominju, pješački pločnik postoji samo s jedne strane ceste.

Ističu i kako je s desne strane i dječji vrtić ispred kojeg su postavljeni stupići pa su automobili, kažu, parkirani „doslovno na pola ceste“. Tvrde i kako se Križanićevom ulicom vozači voze i do 90 km/h.

– Nemarom Grada ugrožena je sigurnost djece koja svakodnevno prolaze Vidovečku i Križanićevu ulicu na putu do škole, ali i građana koji svoju djecu dovode u vrtić. Ovim putem apeliramo na gradske vlasti da postave ležeće policajce, signalizaciju i pješački prijelaz kako bismo spriječili da se dogodi neka tragedija. – ističu Reformisti u priopćenju za medije.

Upozoravaju i na problem u Ulici Antuna Handžića, u kojoj nedovršen pješački kolnik postoji samo s jedne strane ulice. Na travnatom dijelu pješačkog kolnika, ističu Reformisti, postavljen je betonski poklopac za šaht, koji je 10 cm iznad razine zemlje i predstavlja opasnost po stanare i djecu.

Komentari