Javno savjetovanje

Traže se mišljenja i prijedlozi građana o izmjenama i dopunama odluke o agrotehničkim mjerama

Objavljeno: 29.03.2024. 10:21

Zadnja izmjena: 29.03.2024. 10:24

Foto: Slika iz arhive

Grad Varaždin provodi od danas do 28. travnja 2024. savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja odluke o izmjenama i dopunama odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina.

Kako ističu iz Grada, važeću odluku o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina potrebno je uskladiti s izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu te konverziju propisanih kazni iz kuna u eure. Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualnog prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/ pod rednim brojem 10.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, 42000 Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina“ ili na e-mail adresu: [email protected] ili [email protected].

Komentari