Ovaj vikend treći sajam gospodarstva u Ivancu

Objavljeno: 20.09.2011. 08:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: ivanec.hr

Ivanec će u petak i subotu, 23. i 24. rujna, biti domaćin 3. gospodarskog sajma. Za razliku od dvaju prethodnih, koji su održani u zimskom periodu u prostorima Srednje škole Ivanec, organizatori Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Upravnim odjelom za gospodarstvo Varaždinske županije - ove su godine odlučili napraviti organizacijski iskorak te dvodnevni sajam prirediti pod velikim šatorom na gradskoj špici.

Budući da je tvrtka Poslovna zona u međuvremenu poziv svim zainteresiranim malim, srednjim i velikim poduzetnicima, obrtima i OPG-ima uputila posredstvom gospodarskih komora, direktnim kontaktima i putem poziva na svojoj internetskoj stranici, do kraja kolovoza već je popunila gotovo pola izložbenog prostora, pa se očekuje da će ostatak štandova biti raspodijeljen već s prvim danima rujna.

Sudjelovanje na sajmu i na forumskom dijelu, koji će se održati u Gradskoj vijećnici, najavilo je i tridesetak predstavnika Kantona Sarajevo. Važno je napomenuti da će sajam u subotu, 24. rujna, biti otvoren proizvođačima i distributerima vinogradarske i vinarske opreme, OPG-ima te vinarskim udrugama.

Sajam će biti popraćen bogatom ugostiteljskom i gastronomskom ponudom te kulturno-zabavnim programom. Stoga se pozivaju svi poduzetnici, OPG-i i obrtnici zainteresirani za sudjelovanje na sajmu da sve informacije o tomu potraže na tel. 042 / 492-870 ili na web stranici Poslovne zone.

izvor: ivanec.hr

Komentari