Za Ludbreško sunce zaigrat će NK Poljoprivrednik Kapela i GNK Dinamo Zagreb

Objavljeno: 27.07.2015. 15:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Nogometni klub Poljoprivrednik iz Kapele Podravske i Udruga Ludbreško sunce organiziraju humanitarnu nogometnu utakmicu, a svoje će snage odmjeriti upravo NK Poljoprivrednik i druga momčad GNK Dinamo Zagreb.

Prijateljska utakmica odigrat će se povodom obilježavanja 40. obljetnice osnutka nogometnog kluba Poljoprivrednik iz Kapele Podravske. Humanitarna nogometna utakmica održat će se 29. srpnja u Kapeli Podravskoj s početkom u 18 sati, dok će uvodni program započeti u 17,30 sati.

Donacije u vidu financijskih sredstava namijenjene su udruzi Ludbreško sunce - Udruzi za osobe s invaliditetom koja je poznata diljem Hrvatske, a djeluje još od 1996. godine.

Neizostavna financijska sredstva Udruzi su potrebna radi velikog opsega aktivnosti koje provodi te zbog pomoći radi podmirivanja kredita kojeg ova Udruga koristi zbog kupnje kuće u kojoj od 2014. djeluje još jedna stambena zajednica.

- Poljoprivrednik i Dinamo prepoznali su potrebe udruge Ludbreško sunce i time još jednom pokazali kako sport i sportaši, bilo da je riječ o velikim ili malim klubovima doista imaju veliko srce. Organiziranje naših aktivnosti uz humanitarno i svečarsko ozračje ima za cilj doprinjeti afirmiranju hrvatskog sportskog duha među djecom i mladima kao i podići razinu svijesti o važnosti sporta za djecu i mlade - poručili su iz NK Poljoprivrednik.

Komentari