donosimo detalje

eTV - Kreće obnova Osnovne škole Ludbreg, Stričak i Bilić održali presicu

Ugovor za izvođenje radova, zajedno s izvođačem, potpisao je ravnatelj Osnovne škole Ludbreg Tihomir Horvat...
Objavljeno: 12.06.2023. 13:02

Zadnja izmjena: 12.06.2023. 14:55

Foto: Boris Matijašec

Danas je svečano potpisan ugovor za unutarnje uređenje Osnovne škole Ludbreg čija je ukupna vrijednost radova 255,8 tisuća eura te je otvorena nova informatička učionica OŠ Ludbreg, u čije opremanje je uloženo 59,9 tisuća eura.

Ugovor za izvođenje radova, zajedno s izvođačem, potpisao je ravnatelj Osnovne škole Ludbreg Tihomir Horvat koji je tom prilikom rekao kako će se u ludbreškoj školi tako obnoviti umivaonici i cjelokupna unutarnja stolarija, a u školskim učionicama i hodniku skinut će se stari sloj boje te će se svi zidovi ponovo obojati. Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić istaknuo je važnost ove investicije.

- Za nas je ovo vrlo važna investicija s obzirom na sve ono što mi kao grad radimo da obrazovanje u Ludbregu bude na najvišoj mogućoj razini. Ova investicija u dobro obrazovanje u Ludbregu pomoći će budućim generacijama da lakše doskoče svim promjenama koje se dešavaju u današnjem svijetu - rekao je Bilić.

Župan Anđelko Stričak pritom je dodao kako ovo nije prva investicija u obnovu Osnovne škole Ludbreg.

- Prošle godine su u ovoj školi obnovljene sve elektroinstalacije, sada nastavljamo s unutarnjim uređenjem. Zajedno s Gradom Ludbregom provodimo program "LORI" i također sufinanciramo određene programe kao što su prehrana učenika, pomoćnici u nastavi i produženi boravak - zaključio je Stričak.

Komentari