konferencija za medije

eTV - Stričak: Ovu povijesnu pobjedu posvećujemo našem preminulom Marijanu Kostanjevcu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.05.2021. 12:10

Zadnja izmjena: 31.05.2021. 12:24

Foto: Dino Možek/ Luka Šalamun

Novizabrani župan Anđelko Stričak danas je sa stranačkim kolegama održao konferenciju za novinare nakon pobjede u drugom krugu lokalnih izbora.

Kako je tom prilikom rekao Stričak, ovo je ''povijesna pobjeda za HDZ''. - Koliko je velika, dovoljno je znati podatak da od 1992. godine do sinoć nitko nije uspio pobjediti Čačića - rekao je Stričak i dodao kako je ova pobjeda posvećena preminulom Marijanu Kostanjevcu.

Mladima je ponovno poslao poruku motivacije:

- Ako ste dovoljno uporni, ako ste dovoljno marljivi, radišni siguran sam da možete uspjeti. Primjer toga je ova naša poruka i zato je poruka mladima: Budite vrijedni, marljivi, ustrajni, slobodno i malo buntovni i ostvarite svoj san ovdje u Hrvatskoj za koju je poginulo preko 16 tisuća naših sugrađana.

Medijima se obratila i novoizabrana zamjenica župana Silvija Zagorec. - Mi sno otvoreni za suradnju i dijalog. Pozivamo sve političke aktere i sve žitelje Varaždinske županije da nam se obrate. Naša vrata bit će konstantno otvorena i vjerujem da s današnjim danom okrećemo novi list u povijesti Varaždinske županije - rekla je Zagorec.

 

 

 

Komentari