uoči tradicionalnog prijema

eTV - Damir Habijan u svojstvu ministra službeno posjetio Varaždinsku županiju

Tom prilikom, župan je čestitao Habijanu na novoj političkoj funkciji, a pripremio mu je i poklone...
Objavljeno: 21.12.2023. 13:57

Zadnja izmjena: 21.12.2023. 20:27

Foto: Boris Matijašec

Varaždinski župan Anđelko Stričak, uoči tradicionalnog božićno-novogodišnjeg prijema Grada i Županije, susreo se s novoizabranim ministrom gospodarstva i održivog razvoja Damirom Habijanom. 

Tom prilikom, župan je čestitao Habijanu na novoj političkoj funkciji, a pripremio mu je i poklone. 

- Poseban pozdrav i čestitku upućujem našem Varaždincu, novom ministru gospodarstva i održivog razvoja, gospodinu Habijanu. Upravo njegov prvi dolazak ili sastanak van metropole, Grada Zagreba, svom gradu, svojoj županiji, najbolje govori o njegovim vrijednostima. Pripremio sam mu i jedan poklon, a to je kišobran, da ga čuva od svih bura, nevera, nevremena, jer kao što vidimo ima jako osjetljiv resor - rekao je. 

Na važnost resora kojim od jučer službeno upravlja, ali i prvog službenog posjeta Varaždinskoj županiji osvrnuo se i sam ministar. 

- Prvi službeni dolazak mi je u Varaždinsku županiju, u Grad Varaždin. Radi se o gradu u kojem sam proveo sve i u kojem i dalje se smatram da jesam i bit ću ovdje, bez obzira što život nosi, kakve god dužnosti ili funkcije obavljao. Vodit ću brigu o svom resoru, o razvoju cijele Republike Hrvatske, ali ima tu mnogih projekata o kojima smo danas razgovarali i koji se tiču Grada Varaždina i Županije. Siguran sam da sve ono što treba riješavati i što je sukladno zakonu, da ćemo riješiti - zaključio je. 

 

Komentari