komentar

Marković usporedio Čehoka s poznatim filmom: 'Bio je dobar, pa loš, sad je zao'

Objavljeno: 19.12.2023. 11:48

Zadnja izmjena: 19.12.2023. 11:51

Foto: Arhiva

Gostujući u našoj emisiji zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković osvrnuo se na izjavu gradskog vijećnika Ivana Čehoka koji je rekao kako je 'izgubio 12 godina života i živaca da bi bale završile gdje su mogle i 2012. godine'.

Marković kaže kako je Čehok odgovoran za to što bale prije nisu završile u MBO-u te smatra kako od sebe pokušava napraviti žrtvu. Slikovito je usporedio njegovu političku karijeru s filmom iz 1966. godine.

- To da je on mučenik jer su ga natezali, nije to bio njegov jedini problem. Njegova cijela politička karijera sličila je na film Sergia Leonea 'Dobar, loš, zao'. On je počeo svoj prvi mandat kao dobar, novi čovjek, nova snaga. Nakon toga se pokvario, pa optužnice, počeo se premrežavati sa kojekakvim ljudima, da bi sad na kraju ispao politički luzer koji je pod lažnim profilima, čak i pod službenom stranicom grada objavljivao i vrijeđao naše građane. Sad je zao, on se u to pretvorio. Mislim da bi mu bolje bilo da uživa u nezasluženoj saborskoj mirovini koju je uzeo sa 46 godina – rekao je Marković navodeći kako je nedavno pročitao da saborska mirovina iznosi oko 1856 eura.

 

Komentari