izbori 2024

Posavec poručuje: 'Ono što sam napravio za Petrijanec, preslikat ću u Saboru na Sjever'

Objavljeno: 06.04.2024. 08:51

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 08:55

Izbori 2024.

Na listi SDP-a u III. Izbornoj jedinici jest i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, ujedno i prvi načelnik iz redova te stranke o jednog od općina u Varaždinskoj županiji. U stranku je ušao prije 15 godina kada, a na lokalnim izborima 2017. godine srušio je tzv. 'utvrdu HDZ-a'.

Na listi za Hrvatski sabor zauzeo je 14. poziciju. Za ulazak u Sabor borit će se preferencijalno, a o svojim planovima i ambicijama govorio je nedavno u našoj emisiji.

- Ukoliko osvojim preferencijalni mandat, vjerujem da će Sjever imati zastupnika koji će osluškivati potrebe građana. Kao što sam to učinio u općini Petrijanec, tako ću to preslikati i na Varaždinsku županiju, treću izbornu jedinicu, odnosno na Sjever. Pokazat ću kako jedan model mladog, običnog čovjeka koji je ušao u politiku prije 15 godina sa Forumom mladih, pobjedio na izborima nakon gotovo šest mandata HDZ-a, može doprinijeti razvoju i rastu.

Posavec je na kraju emisije još poručio: 

- Vjerujete mi da znam braniti sebe, izgraditi svoje ime, ali i braniti sve mještane u raznim nepravdama kojih ima sada na području, pa ne samo naše općine, nego i Republike Hrvatske. Rijeke pravde dolaze.

 

Komentari