konačna odluka

'Diskač' zatvorio svoja vrata, Bosilj: Nisam im produžio ugovor o najmu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.10.2022. 10:59

Zadnja izmjena: 25.10.2022. 10:59

Nakon što je gradonačelnik Varaždin Neven Bosilj predstavio Odluku o javnom redu i miru jer su, kako kaže, potaknuti pritužbama građana odlučili stati na kraj 'neprihvatljivom ponašnju', reakcije se ne stišavaju, pogotovo na društvenim mrežama.

Upravo je prilikom rasprave o navedenom prijedlogu Odluke gradonačelnik Bosilj jučer na društvenim mrežama napisao kako nije produžio ugovor o najmu klubu 'Diskač' u blizini Varteksovog stadiona.

- Tražiti zabranu cajki u centru grada je nezakonito i neprovedivo jer svatko može slušati što želi, ali svoj stav oko cajki pokazao sam ne produženjem ugovora o najmu „Diskaču“ na teniskim terenima s 01.10.2022. što je prošlo ispod radara dežurnim dušebrižnicima - napisao je Bosilj.

Podsjetimo, upravo je klub Diskač bio jedno od najpopularnijih okupljalište mladih, a nerijetko su se unutar i van lokala događali incidenti o kojima smo izvještavali na našem portalu. Upravo se jedan takav dogodio početkom oveg godine kada je 21-godšnji mladić nakon tučnjave završio u bolnici s teškim potresom mozga i ozljedama lubanje, ugrušcima koji su nastali zbog ozljeda.

Komentari