Filmski ured

Tko će od velikih filmskih producenata iduće godine posjetiti Varaždin?

Objavljeno: 06.01.2024. 09:15

Zadnja izmjena: 06.01.2024. 09:15

Foto: Arhiva

Projekti Varaždinskog filmskog ureda kojim upravlja Pučko otvoreno učilište u Varaždinu promovirani su na Međunarodnom sajmu filmske industrije u Londonu pod nazivom 'Focus 2023'. Ravnateljica POU Varaždin Lana Velimirović Vukalović otkrila nam je na koje će načine to unaprijediti Filmski ured Varaždin.

Prema riječima ravnateljice POU, ostvareni su brojni kontakti s važnim imenima iz filmskog svijeta, u svrhu promoviranja Varaždina i Varaždinske županije kao primamljivih lokacija za snimanje filmova.

- Nekoliko njih mi se već javilo da bi posjetili grad Varaždin i Varaždinsku županiju iduće godine, a došli su i neki naši producenti na štand. Mi smo na našem štandu na kojem smo bili zajedno s HAVC-om, Zagrebačkimg filmskim uredom i Istarskim filmskim uredom imali jako puno posla, upita i interesa. Mi ćemo sustavno i dalje promovirati grad Varaždin i županiju kao potencijalne lokacije za snimanja, a rezultati ovise o interesu samih produkcijskih kuća, o mogućnostima snimanja i provođenja njihovih projekata - rekla je ovih dana u razgovoru za eVaraždin.

Komentari