'žene za ženu'

Foto - Evo kako je bilo na ovogodišnjem susretu poduzetnih žena u Varaždinu

Objavljeno: 04.03.2024. 09:28

Zadnja izmjena: 04.03.2024. 09:28

Na ovogodišnjem susretu poduzetnih i kreativnih žena u Varaždinu, održanom tijekom proteklog vikenda u Park Boutique Hotelu Varaždin, okupilo se pedesetak poduzetnica iz čak šest hrvatskih županija.

Događanje u organizaciji varaždinske inicijative Žene za Ženu imalo je za cilj povezati i umrežiti žene te tako ojačati žensko poduzetništvo u Hrvatskoj. Poduzetnice okupljene pod sloganom „Poveži se – Umreži se“ dolaze iz različitih sektora i sve su istaknule važnost međusobne podrške kao važan potencijal budućeg razvoja. Organizatorice inicijative Žene za Ženu i same imaju svoje poslovne priče u koje i dalje ulažu pa su i same inspiracija ženskog poduzetništva.

– Danas smo pokazale kako žene jedna drugoj mogu biti podrška, a ne prepreka na putu razvoja i uspjeha. To me osobito veseli jer u svojem Centru za poslovno pripovijedanje i savjetovanje ARS VERBI njegujem takav pristup osnaživanja: uz edukacije za tvrtke, individualan rad s klijentima kroz konzultacije i savjetovanja, tu je i grupni mentorski program „Od autentičnoga glasa do uspješne poslovne priče“, a u svoj rad unosim iskustva business storytellinga te principe logoterapije – istaknula je iz inicijative Žene za Ženu Martina Hranj.

Komentari