Advent u Varaždinu

Panoramski kotač ponovno se vraća za Advent, najavljena i nova atrakcija

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj ukratko je u našem eTV studiju predstavio nadolazeći Advent u Varaždinu te otkrio što će sve posjetitelji moći vidjeti tijekom blagdanskih dana...
Objavljeno: 14.11.2023. 19:03

Zadnja izmjena: 14.11.2023. 19:06

Foto: Arhiva

Još malo dijeli Varaždince od najljepšeg doba godine, adventa. Pripreme na nekoliko gradskih lokacija su već počele, a očekuje nas i nova atrakcija, ali i povratak stare. 

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj ukratko je u našem eTV studiju predstavio nadolazeći Advent u Varaždinu te otkrio što će sve posjetitelji moći vidjeti tijekom blagdanskih dana.

- Uskoro ćemo imati službeno predstavljanje Adventa na novoj lokaciji, u Gradu Djeda Mraza. To će biti u dvorištu palače Sermage, a sastojat će se od pet drvenih kućica uz našeg originalnog Djeda Mraza. Ove godine se ponovno vraća panoramski kotač koji će biti u Gajevoj ulici. Imat ćemo i klasičnu ponudu na Korzu, klizalište na Kapucinskom trgu, a na Trgu slobode će biti prodaja prigodnih proizvoda. Za Advent će biti otvorena i potpuno obnovljena i preuređena Gradska vijećnica koju planiramo otvoriti za Dan grada. Naši građani, osim ako dođu na prijem, nemaju prilike vidjeti vijećnicu, pa će ovako moći za advent prošetati kroz vijećnicu i vidjeti 500. godina staru zgradu – istaknuo je Bosilj.

Komentari