nagrada plautilla

Špancirfest osvojio međunarodnu nagradu za 2020. godinu

Objavljeno: 14.05.2021. 11:31

Zadnja izmjena: 14.05.2021. 11:32

Foto: Dino Možek

Turistička zajednica grada Varaždina osvojila je međunarodnu kulturno turističku nagradu Plautilla, plaketu sa zlatnim znakom za Špancirfest, kao najbolji kulturno turistički proizvod u 2020. godini.

Međunarodna kulturno turistička nagrada "Plautilla" za dodjeljuje se za kvalitetu i inovativnost u upravljanju povijesnim gradovima, u domeni interpetacije i zaštite kulturne baštine te promidžbe i distribucije kulturno turističkih proizvoda, i to u 3 kategorije: najbolji kulturno turistički proizvod, najbolji povijesni grad/lokalitet/ustanova i najbolji kulturno turistički itinerer. Nagradu dodjeljuju Turistička zajednica grada Solina, hotel President Solin i Grad Solin.

- Čestitke svim Varaždincima jer je ovo nagrada koja zapravo zahvaljuje svim građanima koji su uključeni aktivno u samu organizaciju te za one koji su aktivno sudjelovali kao šetači, odnosno posjetitelji. Ovo je zaista veliko priznanje za naš grad, a isto tako je i poticaj da se nastavimo truditi kako bi svaki nadolazeći Špancirfesti bio još atraktivniji - rekao je Čehok. 

 

Komentari