GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Alan Belko, novi trener GRK Varaždin 1930: "Slijedi grčevita borba za ostanak!"

Objavljeno: 15.03.2019. 14:22

Zadnja izmjena: 15.03.2019. 14:22

U subotu u 16,00 sati GRK Varaždin 1930 igra prvi susuret u sklopu Lige za ostanak. Varaždinci kreću s posljednjeg mjesta prvenstvene ljestvice i očekuje ih težak put da zadrže premijerligaški status. Prva prepreka na tom putu je ekipa Rudan Labin. 

Ekipa Rudan Labin nalazi se trenutno na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 10 osvojenih bodova a Varaždinci imaju tri boda manje. Kako su male razlike između klubova od sada će svaka utakmica biti odlučujuća i svakom pobjedom u gostima ekipa će biti bliže ostanku u društvu najboljih.

- Slijedi grčevita borba za ostanak, najavio je Ligu za ostanak i prvi susuret u Labinu novi trener Varaždinaca Alen Belko. - U svaku utakmicu, a prva je ova protiv Labina, ulazimo maksimalno motivirano i pripremljeno kako bih osvojili bodove. U ovih par treninga detektirao sam probleme. No, bit će potrebno neko vrijeme da se te stvari isprave. Dečki su maksimalno motivirani i disciplinirani i svjesni su situacije u kojoj se nalazimo. Znamo što nam je učiniti kako bi zadržali premijerligaški status, dodao je Belko.

 

 

Komentari