GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Alan Belko, trener Dabrova: "U Graberju izravno odlučujemo tko ide u mirnije vode, a tko i dalje strepi oko ostanka!"

Objavljeno: 26.04.2019. 13:47

Zadnja izmjena: 26.04.2019. 13:53

U sportskoj dvorani u Graberju, koja je postala neosvojiva sportska tvrđava varaždinski rukometaša, odigrat će se sutra susret Lige za ostanak između GRK Varaždin 1930 i RK Rudan Labin. 

Riječ je o susretu od izuzetne važnosti za obje momčadi jer je Rudan pretposledjnji s 15 bodova a Varaždin mjesto iznad s istim brojem bodova. Ovim podacima ne treba dodati ništa više a da bi se shvatila u potpunosti značaj ovog derbija. 

- Utakmica je u subotu u 19 sati,u Graberju. Utakmica od izuzetne važnosti gdje izravno odlučujemo tko ide u mirnije vode, a tko i dalje strepi oko ostanka u Premijer ligi. Pozivam navijače u što većem broju da nas podrže na ovoj vrlo važnoj utakmici, izjavio je trener Dabrova Alan Belko, koji je svojim dolaskom preporodio Dabrove.

Ekipa je spremna za susret, zato su i neki od najvažnijih igrača preskočili susret Kupa s ekipom PPD Zagreb i koncentrirali se na ovaj susret s ekipom iz Labina. Susret počinje u 19,00 sati a iz kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da budu dio sutrašnje nezaboravne utakmice.

Komentari