ZLATNA STRIJELA GRADA PRELOGA

Amandi Mlinarić dodijeljena "Zlatna strijela" u apsolutnoj konkurenciji nakon srušena tri državna rekorda

Objavljeno: 19.07.2018. 16:00

Foto: VSK

U Otoku kod Preloga održana je tradicionalna "Zlatna strijela grada Preloga" u organizaciji SK Prelog. Šest članova Varaždinskog streličarskog kluba sudjelovalo je na ovom turniru i ostvarilo zapažene rezultate.

Najuspješnija je bila Amanda Mlinarić, prva u svojoj kategoriji seniorki CU, te s oborenih više državnih rekorda (kadetskih, juniorskih i seniorskih) i na kraju s osvojenom Zlatnom strijelom u apsolutnoj konkurenciji.
Alen Remar bio je najbolji kod seniora olimpijskog luka, no Zlatnu strijelu prepustio je Krešimiru Štrukelju iz Čakovca. U istoj kategoriji olimpijskog luka, Karlo Meštrić zauzeo je 7. mjesto.
U kategoriji veterana dugog luka Domagoj Dupor bio je 4. dok je Erika Kanešić Dupor u istoj kategoriji, ali kod veteranki osvojila drugo mjesto, pri tom oborivši i dva državna veteranska rekorda. Tomislav Mlinarić bio je u kategoriji seniora složenog luka 4.

Odmah nakon ovog natjecanja u Prelogu Alen i Amanda krenuli su u Berlin na "Hyundai archery world cup" koa članovi hrvatske reprezentacije. Nakon kvalifikacija, Amanda je na 14. mjestu od 61 streličarke složenim lukom, dok je Alen 57. od 137 streličara. 
 

Komentari