NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković: "Mislim da bi se mogli vratiti veseli iz Koprivnice!"

Objavljeno: 22.08.2019. 11:08

Zadnja izmjena: 22.08.2019. 11:14

U 6. kolo Hrvatski telekom Prve lige nogometaši Varaždina kreću s posljednje pozicije, s dva osvojena boda koliko ima i pretposljednji Inter iz Zaprešića.

Varaždinci u subotu od 19,00 sati gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa. "Farmaceuti" su u dosadašnjem dijelu prvenstva zabilježili dvije pobjede i sa šest bodova trenutno su na sedmom mjestu.

Slaven Belupo je stabilni prvoligaš a ove su godine čak izrazili želje da se bore za Europu pa sigurno neće biti lak protivnik. - Slacen Belupo je dobra ekipa s nekoliko jakih individualaca, rekao je Borimir Perković, trener Varaždina. -  Međutim, ja se nadam da mi možemo ponoviti igru i zalaganje iz prethodne dvije utakmice i vratitit se veseli iz Koprivnice, naglasio je Perković.

U prvom susjedskom derbiju, trener Perković se nada kako će igrači biti na maksimumu, a za sastav će konkurirati svi osim Roca, koji vjerojatno mora na opreaciju meniskusa i još uvijek ozliješeni Brlečić.

- U sastavu Slaven belupa u poslejdnja dva susreta iskočio je Krstanović, te uz njega drugi napadač Ejupi. Također, tu je još nekoliko kvalitetnih igrača pa će i ova utakmica biti teška i neizvjesna, rekao je na kraju Perković te dodao kako su Adžić i Tkalčić odigali jako dobro u prošlom susretu i kako su opravdali dolazak.

Što se sastava tiče Perkooić će odlučiti tko će biti u prvih 11 sutra, nakon dva treninga a dvojba bi mogla biti tko će činiti stoperski par i je li Jertec spreman za 90 minuta. 

Komentari