veliki uspjeh

Bosilj primio djelatnike TZ-a povodom najljepšeg Adventa: 'Razvijamo se u pravom smjeru!'

Gradonačelnik Bosilj je tom prilikom istaknuo kako je Varaždin u Adventu dobio još jedan ozbiljan turistički proizvod...
Objavljeno: 08.01.2024. 13:01

Zadnja izmjena: 08.01.2024. 13:02

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj priredio je prijem na kojem je djelatnicama Turističke zajednice Grada Varaždina čestitao na organizaciji i tituli koji je Varaždin osvojio za najljepši Advent u Hrvatskoj.

Glasovanje je na Facebooku  proveo portal Gradonacelnik.hr, a grad Varaždin osvojio je titulu najljepšeg Adventa prikupivši 7074 glasa te pobijedivši ispred Bjelovara, Koprivnice, Virovitice i drugih većih gradova. Gradonačelnik Bosilj je tom prilikom istaknuo kako je Varaždin u Adventu dobio još jedan ozbiljan turistički proizvod.

- Najbolje to potvrđuje velik broj gostiju na našim ulicama proteklih gotovo četrdeset dana i gužva koja je podsjećale na španciranje krajem ljeta. Imali smo rekordnu posjećenost, a da zaista imamo najljepši Advent u Hrvatskoj mogli su potvrditi i gosti iz Slovenije, Mađarske, Austrije i drugih zemalja koji su uz velik broj domaćih gostiju došli u Varaždin - rekao je.

Čestitao je svim djelatnicima Turističke zajednice Grada Varaždina na organizaciji najljepšeg programa Adventa u Varaždinu te dodao:

- Postali smo jedna od najprivlačnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, a rekordne brojke ostvarene u 2023. godini pokazuju da se turizam u gradu razvija u pravom smjeru.

Komentari