NK VARAŽDIN

Branko Karačić: "Ekipa je djelovala vrlo kvalitetno u defanzivnom bloku i s tim sam jako zadovoljan."

Objavljeno: 27.10.2018. 10:09

Zadnja izmjena: 27.10.2018. 10:10

Trener NK Varaždina Branko Karačić debitirao je pobjedom na klupi Varaždinaca u derbiju Sjevera s ekipom Međimurja. Opreznom i strpljivom igrom u prvom dijelu neutralizirani su napadi Međimuraca, a u drugom dijelu postignuti su golovi koji su donijeli prijeko potrebne bodove za nastavak utrke, čiji je cilj ulazak u 1. HNL.

Branko Karačić ovako je, nakon susreta opisao izvršene zadatke svoje ekipe. - Ekipa je djelovala vrlo kvalitetno u defanzivnom bloku i s tim sam jako zadovoljan. Međimurje nas iz tog razloga nije moglo ugroziti. Na početku drugog dijela malo smo pali, jedno pet, šest minuta. Međimurje nam je tada počelo stvarati probleme u sredini zbog nekvalitetnog pomjeranja  vanjskih igrača. U svemu tome puno nam je pomogao prvi zgoditak. Pala je psihološka barijera, kočnice su otpustilei mislim da smo na kraju više nego zasluženo pobijedili, dodao je Karačić.

Bilo je primjedbi na premalu agresivnost igrača Varaždina, te da su stajali daleko od protivničkih igrača.- Što se tiče agresivnosti to bi igrači trebali raditi kod svakog trenera. Sigurno da svaki trener ima neku svoju filozofiju i viđenje igre. Ja niti jednom igrače ne želim oduzeti njegovu kvalitetu ali jedna disciplina, homogenost i balans mora postojati u ekipi. Mislim da je danas to viđeno, ne u cijelom dijelu utakmice ali u većem dijelu i to je donijelo današnju pobjedu. Slabije smo ušli u drugi dio i onda je Međimurje i imalo jednu veliku prigodu. U ovom trenutku ne mogu reći zašto se to dogodilo. Međutim, tu jedinu šansu koje Međimurje nije iskoristilo, a mi smo brzo došli do pogotka i mirno utakmicu priveli kraju, zaključio je zadovoljni  trener Karačić.

 

 

Komentari