NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Branko Karačić, trener NK Varaždin: "Zasluženo smo pobijedili!"

Objavljeno: 17.03.2019. 11:02

Zadnja izmjena: 17.03.2019. 11:11

Jučerašnjom pobjedom NK Varaždin nad NK Dugopolje ponovo se smanjila razlika do vodećeg Šibenika. Ona sada iznosi tri boda i daje nadu da je realno za očekivati ravnopravnu borbu za prvu poziciju i izravan plasman u 1. HNL.

Tako se već počelo razmišljati o gostovanju u Splitu kod ekipe Hajduk II i izgledima Varaždinaca ali potrebno je dobro proučiti i jučerašnju utakmicu.

- Bila je to očekivano teška utakmica, igrali smo protiv kvalitetnog protivnika, rekao je Branko Karačić, trener Varaždina. - Igrali su disciplinirano i osvajali su drugu loptu te nam je to stvaralo poteškoće u prvom dijelu. Imamo tehnički kvalitetne igrače ali natjerali su nas da radimo pogreške. Nismo mogli uspostaviti pas igru, a nismo dobili niti jedan duel. Dugopolje je bilo bolje u rpvom dijelu. Kada smo uočili naše pogreške, u pauzi između poluvremena, ispravili smo to u drugom dijelu a Kolarić i Yokoyama donijeli su potrebnu živost i okomitost u našoj igri. Na kraju smo zasluženo pobijedili, zaključio je Karačić.

Trener gostiju Stipe Balajić naglasio je ono što je njima nedostajalo a Varaždin ima i što je možda, između ostalog i presudilo pobjednika: - Mi nemamo Leona Benka! 

 

Komentari