i dalje se jako trude

Čitateljeva mini fotogalerija genijalaca parkiranja u Radićevoj - ali ni oni kod Luminija ne odustaju...

Objavljeno: 08.08.2017. 08:58

Zadnja izmjena: 08.08.2017. 08:58

Potaknut našim člancima o - najblaže rečeno - čudnovato parkiranim automobilima, naš nam je čitatelj poslao tri fotke iz ulice Braće Radić. Očito je taj problem nešto s čime se svakodnevno susrećemo, a nekim našim vozačima nedostaje osnovna kultura.

Sva tri slučaja zabilježena su na besplatnom dijelu parkirališta u ovoj vrlo prometnoj ulici - u kojoj je nekada praktički nemoguće pronaći parkirno mjesto, čak i ono koje se plaća. No, tri vozača/vozačice su sebi uštedjeli par kuna troška, a druge onemogućili da iskoriste besplatni prostor. Na uštedu se odlučio čak i vlasnik luksuznog BMW-a. Toliko luksuznog da ga nije mogao smjestiti na jedno mjesto.

No, na jučerašnjoj fotografiji drugog čitatelja vidimo da ne posustaju ni oni kod Luminija. Jednostavno neki ne mogu odoljeti da parkiraju na mjestu za invalide i da pritom zauzmu još koji dodatni kvadrat prostora. Teško je naći bilo kakvo opravdanje za ovakav postupak - svakako ne drži vodu izgovor kako invalidi ionako imaju jako puno mjesta kod Luminija (to se inače regulira zakonom, a ne voljom vlasnika parkinga). Na kraju napominjemo kako su na svim našim fotografijama sve registracije obavezno zamagljene. Ali ako ih tko od nadležnih želi vidjeti - rado ćemo mu ih pokazati.

Komentari