zahvala učiteljima

Dan učitelja svečano obilježen u Varaždinskoj županiji

Objavljeno: 06.10.2016. 09:13

Foto: Varaždinska županija

Jučerašnji dan, 5. listopad - Dan učitelja, svečano se obilježio diljem županije. Varaždinska županija je svoju zahvalnost učiteljima iskazala još proteklog tjedna održavanjem svečanosti u Županijskoj skupštini.

Tom prilikom je zamjenik župana, Alen Kišić djelatnicima koji su protekle godine otišli u mirovinu, njima 48, podijelio prigodne zahvalnice i poklone za njihov nesebičan i predan rad.

 - Danas je dan kada imamo priliku svima vama reći jedno veliko hvala jer bez učitelja nema društvenog razvoja koji je izuzetno bitan, a posebno u Varaždinskoj županiji. - rekao je Alen Kišić.

Zamjenik župana pritom je dodao kako Varaždinska županija kroz niz projekata konstantno radi na tome da dodatno podigne razinu obrazovanja, prvenstveno sufinanciranjem prijevoza učenika, udžbenika, osiguravanjem pomoćnika u nastavi, davanjem stipendija, a sve to ne bi bilo moguće bez pomoći učitelja i profesora.

U ime svih profesora, učitelja, te svih onih koji su otišli u mirovinu protekle godine i sada dobili priznanje, zahvalu je izrazila prosvjetna djelatnica Mira Šincek i posebno istaknula kako biti učitelj nije samo zanimanje, već poziv, život.

 

Komentari