dječji fašnik u marofu

FOTO: Maškare zavladale Novim Marofom - pogledajte kako je bilo na Dječjem fašniku

Objavljeno: 23.02.2020. 15:55

Zadnja izmjena: 23.02.2020. 16:07

Stotine maskiranih mališana iz novomarofskih dječjih vrtića okupile su se danas na 5. Dječjem fašniku v Marofu, jednom od najmasovnijih fašnika u kojima sudjeluju najmlađi.

U velikoj je povorci sudjelovalo čak 16 skupina mališana, a pod budnim okom djelatnika Policijske postaje Novi Marof, kolona je krenula od gradskog vrtića Novi Marof, Zagorskom ulicom do Kulturnog centra „Ivan Rabuzin”, gdje su se skupine na vanjskoj pozornici predstavile brojnim okupljenim građanima.

Oranizator Dječjeg fašnika v Marofu je Turistička zajednica Grada te POU Novi Marof, a pokrovitelj manifestacije je Grad Novi Marof koji je za sve sudionike osigurao besplatne krafne. Unatoč tome, mališani nisu imali milosti prema gradonačelniku Siniši Jenkaču koji im je morao predati vlast i ključeve grada.

- Drago nam je da smo postali prepoznati, da sve više naših domaćih vrtića, školskih skupina, ali i naših susjeda iz Ljubešćice i Varaždina sudjeluje u ovom mimohodu. Veseli me da su se ove godine maskirali i njihovi roditelji i tako je ovaj fašnik prerastao u pravu obiteljsku feštu - zadovoljno je kazao gradonačelnik Jenkač.

Komentari