Grad Lepoglava

Foto - Nagrađeni najljepši balkoni i okućnice u sklopu akcije 'Cvijet za ljepši grad'

Objavljeno: 16.12.2023. 19:29

Zadnja izmjena: 18.12.2023. 14:21

U čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi postavljena je izložba 88 fotografija koje pokazuju uređene balkone, kuće i okućnice građana Ludbrega i dječjih likovnih radova na temu ekologija, objavili su iz Grada Lepoglave.

Otvaranje te izložbe bila je ujedno i završnica ovogodišnje akcije “Cvijet za ljepši grad”, koja je u Lepoglavi započela u travnju obilaskom gradskog područja i fotografiranjem balkona, kuća i okućnica, a završila je dodjelom nagrada vlasnicima najljepše uređenih balkona te kuća i okućnica.

– Kada smo, prije 15 godina, pokrenuli ovu akciju, nismo imali prigode vidjeti ovoliko mnogo lijepo uređenih balkona, kuća i okućnica kao što ih vidimo danas. Možemo biti ponosni kako nam danas naš grad izgleda. Hvala vam na trudu i ljubavi koju ulažete u uređenju svojih životnih prostora, a tako i našeg grada – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić na dodjeli nagrada.

U kategoriji najljepše uređenih balkona nagrađene su Karmela Jevtić, Verica Boršćak i Branka Sambolec. Nagrade za najljepše uređene kuće i okućnice primile su Branka Kuća, Božena Juren i Dragana Fogec. Nagrade za najljepše likovne radove učenike dodijeljene su Lani Jakopović iz OŠ Ivana Rangera iz Kamenice, Sari Marković iz OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave i Zari Visinski iz OŠ Izidora Poljaka iz Višnjice.

Komentari