prvomajsko druženje

Foto - Počelo okupljanje posjetitelja na Dravi povodom proslave Praznika rada

Službeni dio programa na izletištu kreće od 10 sati, trajat će do 14 sati, a neslužbeni dio počeo je još u 8:30 sati tradicionalnom budnicom na više lokacija: Trakošćanska, POS, Banfica, Grabanice, Novi POS, Ulica Miroslava Krleže i zgrade kod II. osnovne škole...
Objavljeno: 01.05.2023. 09:48

Zadnja izmjena: 01.05.2023. 10:11

Foto: Boris Matijašec

Najveća proslava Praznika rada u Varaždinskoj županiji danas se održava na Dravi, gdje će se tradicionalno dijeliti prvosvibanjski grah, a proslava će ove godine biti u humanitarnom tonu.

Naime, službeni dio programa na izletištu kreće od 10 sati, trajat će do 14 sati, a neslužbeni dio počeo je još u 8:30 sati tradicionalnom budnicom na više lokacija: Trakošćanska, POS, Banfica, Grabanice, Novi POS, Ulica Miroslava Krleže i zgrade kod II. osnovne škole. Voditelj programa bit će Saša Grabarić, a organiziran je i zabavni glazbeni program. Na proslavi će se održati i tombola, gdje će posjetitelji za sudjelovanje uplatiti po 2 eura, a prikupljena sredstva od donacija uplatit će se na račun Zaklade solidarnosti Grada Varaždina. Svaka druga tombola je dobitna, a deset glavnih nagrada dijelit će se u 13 sati.

Komentari