rasplesani 'horror'

FOTO Pogledajte kako je sinoć uz ples, strašne kolačiće i maske prošao Halloween Feel Party

Objavljeno: 29.10.2017. 12:30

Zadnja izmjena: 29.10.2017. 13:21

Foto: Viktor Hranić

Jučer navečer plesni studio Feel Varaždin organizirao je svoj već 4. Halloween Feel Party - uz strašne maske i kolačiće - i, naravno, uz puno plesa i zabave. Bila je to ujedno prilika da se okupi svih 12 plesnih skupina studio Feela.

U studio Feel dolazi sve više klinaca, pa je tako i ovaj party bio brojniji nego ikada prije. Kako nam je objasnila voditeljica studija - ujedno i jedina školovana voditeljica plesnih tehnika u Varaždinu i okolici - Romana Ratkaj, datum je odabran jer preko tjedna feelovci imaju svoje treninge i nastupe. 

Na ovom tulumu "ulaznica" je bila strašni kostim - dakle, nikakve princeze i anđelčići, nego samo kostimi i maske prikladni za Halloween. Roditelji malih plesača imali su za zadaću napraviti strašne kolačiće u obliku odrezanih prstiju ili crvljivih naranči. I sve je bilo ispunjeno modernim plesom. Na kraju su odabrani pobjednici u najstrašnijim maskama. 

- Imamo 12 plesnih skupina u Varaždinu i Lepoglavi, pa smo se na ovaj način mogli svi zajedno okupiti, pljeskati jedni drugima i biti jedna velika obitelj. - izjavila je Romana, voditeljica studija koji prima klince već u dobi od 3 godine pa nadalje. Pogledajte u našoj fotogaleriji kako je taj "horror party" izgledao.

Komentari