KOŠARKI SUSRET VINDIJA - GRAFIČAR

FOTO U Kup utakmici KK Grafičar u Varaždinu porazio KK Vindija 84:64 a sljedeća prepreka im je Podravac iz Virja

Objavljeno: 24.09.2018. 22:55

Zadnja izmjena: 24.09.2018. 23:48

Foto: Damir Ivančić

U košarkaškoj utakmici županijskog finala Kupa Krešimir Ćosić ludbreški Grafičar pobijedio je varaždinku Vindiju 84:64.

S obzirom da A2 liga, u kojoj će se natjecati oba kluba počinje tek za mjesec dana oba trenera imaju dovoljno vremena da podignu razinu igre svoje ekipe.

- Čestitke Grafičaru na zasluženoj pobjedio, rekao je Dražen Cesar, trener KK Vidnija. - Bili su puno boljai puno brža ekipa. kako ima još mjesec dana do početka lige imam dovoljno vremena za popraviti sve elemente u igri koje sam zamijetio. Imali smo i peh da nam se ozlijedio prvi play Hrvoje Pizek u 2. minuti susreta i gosti su to odmah iskoristili i napravili seriju 13:0. Grafičar je ipak preiskusna ekipa da bi takvu prednost ispustila. Mi smo još uvijek u revitalizaciji pet napih igrača koji nisu igrali godinu, dvije i za to je potrebno po prilici šest mjeseci tako da ćemo tek onda znati našu pravu snagu. Zahvaljujem se gledateljima koji su ispunili skoro do kraja tribine, što znači da se košarka vratila u Varaždin. To je pozitivna strana a mi idemo dalje raditi i trenirati, zaključio je Cesar.

Trener gostujuće ekipe Grafičara koja je na kraju prošle sezone ispala iz prve lige ali je dio igrača ostao, što se vidjelo na igri u sportskoj dvorani u Graberju. - Rezultat smo ostvarili zbog rada i treniranja, reka je Vilim Poljak, trener KK Grafičar iz Ludbrega.

- Nismo imali imperativ ali ipak lijepo pobjeđivati. Dobio sam mladu ekipu s nekoliko seniora i morao još raditi na uigravanju, to se i danas vidjelo. Iskustvom smo došli do ove pobjede ali moram pohvaliti naše juniore koji su bili odlični. Kup natjecanje nastvaljamo najvjerojatnije protiv Podravca iz Virja. Naredni vikend u Ludnregu organiziramo tradicionalni turnir na koji će doći ekipe iz Ivanca, Koprivnice i Podravac iz Virja. Nastvaljamo s treninzima i priprema se i mi za A2 ligu, dodao je Poljak.    

Komentari