Grad Varaždinske Toplice

Foto - Zajedno su od njezine 15 godine, a sada su proslavili čak 75 godina braka

Objavljeno: 10.10.2023. 18:28

Zadnja izmjena: 10.10.2023. 18:28

Foto: Grad Varaždinske Toplice

U župnoj crkvi Sveta tri kralja Svibovec na području Grada Varaždinskih Toplica, bračni par Fošnjar u nedjelju je proslavio krunski pir, odnosno 75 godina braka.

Ovaj bračni par kaže kako je za uspjeh dugogodišnjeg braka potrebno strpljenje jer kada dođe do razmirica i svađe treba prijeći preko toga jer supružnici imaju pravo na to.

Đuro Fošnjar, sada 98-godišnjak oženio je 91-godišnju Anu Fošnjar davne 1949. godine, a njihova ljubav živi i nakon 75 godine. Upoznali su se kad je Ana imala samo 15 godina.

-Kada smo se vidjeli bilo je gotovo. Zaljubili smo se i odmah smo znali da je to to. I to traje, traje 75 godina u ljubavi, poštenju i vjeri – zaključio je gospodin Fošnjar.

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković čestitala je bračnom paru Fošnjar i istaknula kako je ovo jedinstveni primjer ljubavi, ne samo za Varaždinske Toplice, već i za puno šire područje.

-Drago mi je što smo svjedoci jedne takve ljubavne priče. Smatram da su upravo oni primjer kako za dobar brak treba biti strpljiv i rješavati sve probleme jer nijedan ne može biti veći od ljubavi koja je istinska. Sretna sam što su upravo oni stanovnici našeg grada i kao takav skladan par primjer su ostalima – rekla je gradonačelnica.

Komentari