koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Uz fenomenalan nastup klape Kampanel obilježeno Valentinovo u Novom Marofu

Objavljeno: 11.02.2017. 10:42

Zadnja izmjena: 11.02.2017. 10:46

Po već uvriježenoj tradiciji i ove je godine Valentinovo u Marofu obilježeno uz klape u do kraja ispunjenoj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin. Pred vrlo zadovoljnom publikom nastupila je vrhunska klapa Kampanel.

Primoštenska klapa već preko 20 godina širi svoju ljubav prema "klapskoj pismi", a imaju za sobom cijelu nisku hitova poput „Aj ća volin te“, „Anđele moj“, „Nedodirljiva“, „Moja ljube, lipi cvite moj“ u kojima je priliku imala uživati i publika u Novom Marofu. Sjajan koncert klape Kampanel nadopunile su svojim nastupom domaća ženska vokalna skupina Zipka iz Novog Marofa te klapa Marof.

Uz veliki broj Novomarofčana i gostiju na koncertu je bio i gradonačelnik Siniša Jenkač koji je prilikom pozdrava publici zahvalio i čestitao KUD-u Marof na nastavku tradicije organiziranja koncerata povodom Valentinova. A za vas koji niste imali prilike jučer biti u Marofu i uživati u svirci i pjevanju klape Kampanel, ovdje donosimo YouTube video njihove žive izvedbe legendarne "Bokeljske noći..."

 

Komentari