Grad Ludbreg

Evo kako možete predložiti članove Savjeta mladih Grada Ludbrega

Objavljeno: 28.12.2023. 10:24

Zadnja izmjena: 28.12.2023. 10:24

Gradsko vijeće Grada Ludbrega objavilo je Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Ludbrega. 

Savjet mladih je savjetodavno tijelo osnovano s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih Grada Ludbrega. Savjet mladih sastoji se od tri člana uključujući predsjednika i zamjenika. U Savjet mladih mogu biti birane osobe s prebivalištem ili boravištem na području Grada Ludbrega koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih petnaest do navršenih trideset godina života. 

Kandidate za članove Savjeta mladih temeljem ovog poziva ističu udruge koje su sukladno statutu ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, udruge nacionalnih manjina, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija i neformalne skupine mladih sa sjedištem na području Grada Ludbrega. Kada je predlagatelj kandidature neformalna skupina mladih, ona mora biti skupina od najmanje 10 mladih. Prijedlozi kandidatura dostavljaju se u zatvorenoj omotnici na adresu  Grada Ludbrega, Trg Svetog Trojstva 14 uz naznaku 'Javni poziv za kandidaturu u Savjet mladih Grada Ludbrega'. Detalje Javnog poziva možete vidjeti ovdje

Komentari