Humanitarna akcija prikupljanja rabljenih stvari za ljepši Božić

Objavljeno: 17.12.2013. 07:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Ivančica, ivanečka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji obuće u suradnji s "Dobrim buvljakom", humanitarnim online sajmom, pokrenula je humanitarnu akciju "Pomažem jer znam kako je biti u tvojim cipelicama".

Cilj akcije je motivirati građane da doniraju stvari koje više ne trebaju i potaknuti ih na kupnju rabljenih stvari, a kako bi se prikupilo što više sredstava za rad udruga koje pomažu djeci.

Prikupljenim sredstvima od prodaje rabljenih cipela i ostalih stvari na web portalu Dobrog buvljaka namjerava se pomoći udrugama koje poglavito brinu o djeci, koja u potpunosti ovise o odraslima.

Crveni nosevi Klaunovi doktori, Dječja sreća Udruga za pomoć djeci i socijalno ugroženim obiteljima, Duh Udruga za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom , Klub roditelja nedonoščadi "Palčići", Krijesnica Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Mali princ Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom, neke su od udruga koje brinu o djeci kojima se ovom akcijom želi pomoći.

Pozivaju se građani da na Dobrom buvljaku obave svoju božićnu kupnju i usput naprave dobro djelo - novac od kupnje uplate humanitarnoj udruzi po izboru.

Komentari