Petrijanec

Humanitarnim finalom na Kvartovskom turniru prikupljeno 27.730 kuna za liječenje Elene Lovrenčić

Objavljeno: 19.02.2016. 09:11

Zadnja izmjena: 19.02.2016. 09:16

Foto: Općina Petrijanec

Završen je Kvartovski turnir u malom nogometu općine Petrijanec i do naslova je stigla ekipa Bistro i Pizzeria Gaj. Također finalni dana imao je humanitarni karakter pa je za potrebe liječenja Elene Lovrenčić prikupljeno 27.730 kuna.

Humanitarna akcija "Srcem za Elenu" započela je tjedan dana prije samog finalnog dana u Osnovnoj školi Petrijanec gdje su učenici kupnjom narukvica također prikupili sredstva za pomoć u liječenju svoje bivše učenice u organizaciji ravnateljice Draženke Skupnjak.

Svoje priloge donirali su svi vjernici, na inicijativu župnika Ivana Sakača.

Cijela humanitarna akcija odvijala se pod okriljem mladih snaga Jedinstvenog upravnog odjela Općine Petrijanec, Savjeta mladih općine Petrijanec i Udruge "Mladi u Petrijancu", a ukupan prihod od donacija iznosi 27.730 kuna koji će biti predan obitelji Lovrenčić.

- U humanim djelima ne dobiva samo koji prima već i onaj koji daje, a to je predivan osjećaj koji nas sve ispunjava i obogaćuje. Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem i kupnjom ulaznica na kvartovskom turniru Općine Petrijanec u malom nogometu pridonijeli prikupljanju sredstava za pomoć pri liječenju i oporavku od zloćudne bolesti čeljusti od koje boluje naša Elena - ističu iz Općine Petrijanec.

Prvo mjesto na Kvartovskom turniru osvojila je ekipa Bistro i Pizzerija Gaj, ispred ekipe Novo selo, dok su treći bili Juniori, Butina i Glavna.

Komentari