grad ludbreg

Koncerti Danijele Martinović i Slavonskih lola - idućeg vikenda izložba cvijeća u Ludbregu

Objavljeno: 27.04.2023. 10:51

Zadnja izmjena: 27.04.2023. 11:12

Foto: Arhiva

Ovogodišnja 26. po redu Međunarodna izložba i sajam cvijeća pod nazivom "Flora Centrum Mundi" održat će se od 5. do 7. svibnja 2023. godine na prostoru Otoka mladosti u Ludbregu.

Od ponude, kako je najavljeno, posjetitelje očekuju gotovo sve vrste cvijeća - od balkonskog, ukrasnog, začinskog, ljekovitog, sobnog do raznih sadnica te ukrasnog drveća i grmlja. Također, posjetitelji će moći razgledati i kupiti opremu i strojeve za vrt, poljoprivredne proizvode, kao i umjetničke proizvode poput slika, dekoracija, keramike i sličnog.

Tim povodom osigurani su i zabavni sadržaji za djecu i odrasle te bogata gastrnonomska ponuda. Tako će posjetitelje u petak, 5. svibnja u velikom šatoru zabavljati Danijela Martinović s predgrupom Profeel, dok će u subotu, 6. svibnja, svoj koncert održati i Slavonske lole, prije kojih će kao predgrupa nastupiti TS Vertigo.

Inače, Međunarodna izložba i sajam cvijeća "Flora Centrum Mundi" je po broju izlagača drugi sajam u Hrvatskoj, a na njemu sudjeluju proizvođači cvijeća iz gotovo čitave Hrvatske i susjednih zemalja. Puna tri dana centar svijeta i cijeli središnji gradski trg pokriven je bojama i mirisima raznovrsnog cvijeća, a uz samu izložbu i prodaju cvijeća organiziraju se i brojni popratni zabavni programi (koncerti, predstave, izložbe i promocije).

Komentari