Mladi tenisači Varteksa ponovno prvaci regije

Piše: Andrea Lach

Objavljeno: 09.10.2011. 20:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Ovog vikenda na terenima teniskog kluba Varteks održalo se momčadsko prvenstvo Sjeverozapadne Hrvatske do 12 godina, a kao i protekle četiri godine, TK Varteks ponovno je prvak regije...

U Momčadskom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske ove godine sudjelovalo je 11 ekipa iz Daruvara, Čakovca, Koprivnice, Varaždinskih Toplica, Đurđevca, Bjelovara, Virovitice i Varaždina.

Za osvajanje naslova mladi tenisači TK Varteks u prvom kolu pobijedili su ekipu iz Đurđevca sa 4-0, u polufinalu Franju Punčeca iz Čakovca sa 4-0 te u samom finalu ekipu iz Daruvara sa 4-1.

Sustav ovog momčadskog natjecanja je da u ekipi mora biti 4 igrača (mješovito djevojčice i dječaci), a igra se do 4 dobivena gema. Za pobjedničku ekipu igrali su David Hiršzon, Filip Jarnjak, Ian Labaš, Juraj Koščec, Mateja Pozder i Nika Svetec.

Iz Kluba poručuju kako je ovaj već 4. po redu naslov Momčadskog regionalnog prvenstva dokaz njihovog kvalitetnog rada s najmlađima. Također, TK Varteks trenutno je u fazi upisa novih generacija u početnu tenisku školu u koju se mogu upisati djeca od 5 do 10 godina.

U ljetnim mjesecima škola se odvija na vanjskim terenima, a u zimskim u dvorani, dok potrebne rekvizite poput reketa i loptica osigurava Klub. Svi zainteresirani mogu se svakodnevno upisati u prostorijama Kluba (Zagrebačka 91 b) te kod trenera Marka Dugandžića na broj 099 2251 729 ili 098 284 754 (Marijan Dugandžić).

Komentari