NK VARAŽDIN - HNK RIJEKA

Komentari nakon susreta Varaždina i Rijeke - Dobra Rijeka i nekoncentrirani Varaždin

Objavljeno: 29.09.2019. 08:39

Zadnja izmjena: 29.09.2019. 08:40

Pobjedu Rijeke u Varaždinu od 2:0, u susretu 10. kola Hrvatski telekom Prve lige  prokomentirali su treneri oba sastava.

Pomoćni trener Rijeke Aleš Kačičnik, koji je vodio Rijeku s klupe, najprije je čestitao svojim igračima na onome što su prikazali na terenu napomenuvši kako se igralo na teškom terenu.

- Nisam pratio Varaždin prije, ali smo uoči utakmice pogledali nekoliko snimki utakmica i mogu reći da je Varaždin kvalitetna ekipa koja se zna vraćati. Mislim da Varaždin nije bio toliko loš koliko smo mi bili dobri, reako je Kačičnik.

Borimir Perković za glavnog krivca loše igre Varaždina naveo je koncentraciju.

- Od početka utakmice nismo bili pravi. Nije bilo koncentracije te smo puno griješili u dodavanjima. Slično je bilo i u drugom poluvremenu, Rijeka je ponovo imala šanse samo ih nije realizirala. Pobjeda Rijeke je čista. Kod nas nije bilo energije u ekipi kao pred utakmicu s Dinamom. Koncentracija je bitna, kad nam se neka prilika i otvorila nismo je mogli realizirati, zaključio je Perković.

Sljedeć uutakmicu Varaždin igra u srijedu, 2. listopada protiv Varteksa u županijskom Kupu, a u prvenstvu u nedjelju, 6. listopada u Splitu protiv Hajduka. 

Komentari