najava

Ludbreg domaćin ponajboljim hrvatskim cestovnim biciklistima i biciklisticama

Objavljeno: 17.06.2023. 12:33

Zadnja izmjena: 17.06.2023. 12:35

Ludbreg će od 22. do 24. lipnja 2023. godine biti domaćin ponajboljim hrvatskim cestovnim biciklistima i biciklisticama, koji će se natjecati u dvije discipline: vožnji na kronometar te cestovnoj utrci.

Kako je istaknuto ovih dana, već nekoliko godina Ludbreg sustavno ulaže u kreiranje biciklističkih i cikloturističkih proizvoda, manifestacija i sadržaja te polako, ali sigurno izrasta u jednu od najzanimljivijih izletničkih destinacija za ljubitelje aktivnog turizma. Kako je pritom posebni naglasak stavljen na razvoj biciklističkih i cikloturističkih sadržaja nije čudno to što je Hrvatski biciklsitički savez upravo Ludbreg odabrao kao lokaciju tako važnog natjecanja kao što je Nacionalno prvenstvo u cestovnom bicklizmu.

– Ovaj događaj potvrđuje našu usmjerenost prema biciklizmu ne samo kao sportu već i turističkoj atrakciji. Nadam se da će ovaj događaj privući dosta pozornosti, da će Ludbrežanke i Ludbrežani uživati dva dana u utrkama. Imat ćemo priliku vidjeti najbolje hrvatske bicikliste i biciklistice koji će voziti po našim cestama i da ćemo opravdati ulogu domaćina – rekao je gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić.

Komentari