dodjela priznanja i nagrada

Foto - Marko Dvorski proglašen za Najmaturanta Elektrostrojarske škole Varaždin

Objavljeno: 13.07.2022. 12:18

U atriju Studentskoga centra Varaždin održana je svečana godišnja dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim učenicima Elektrostrojarske škole Varaždin.

Najboljim učenicima završnih razreda i učenicima koji su bili uspješni na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima uručena su priznanja, knjige i novčane nagrade.

Dojmljive su brojke o uspjesima na županijskim natjecanjima: mnoštvo trećih i drugih mjesta, 10 županijskih prvaka (u Badmintonu, Šahu – ženska ekipa, u Šahu pojedinačno i muški i žene, tri prva mjesta u Matematici, dva prva mjesta u Informatici, prvo mjesto u Engleskome jeziku).

Veliki broj učenika sudjelovao je na državnim natjecanjima. Najuspješniji, njih 24, nagrađeni su za uspjehe na državnim natjecanjima za jedno od 1. – 5. mjesta (za uspjehe na natjecanjima iz Engleskoga jezika, natjecanju World Skills Croatia – u području Multimedije, Električnih instalacija, Elektrotehnike i računalstva, Robotike, Smotri radova u sklopu natjecanja World Skills Croatia u kategoriji Grafičke tehnologije i audiovizualne tehnologije, Statističkome natjecanju, Badmintonu, Fizici – u kategoriji eksperimentalnih radova, Stolnome tenisu). Nagrađeni su i najbolji učenici na međunarodnoj razini natjecanja – u području Fizike i Robotike.

Na kraju svečanosti proglašen je najmaturant generacije – Marko Dvorski. Društvo energetičara nagradilo je najmaturanta s 4.500, 00 kuna za odličan uspjeh i uspjehe na brojnim natjecanjima tijekom srednjoškolskoga obrazovanja.

Komentari